ALOE VERA PRODUCTS

ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ

Ένα φαρμακείο μέσα σ' ένα φυτό
Η Αλόη Βέρα είναι ένα φυτό διάσημο για τις θεραπευτικές τους χρήσεις εδώ και 6000 χρόνια.
Η πιο γνωστή ιδιότητα της Αλόης Βέρα είναι η δυνατότητα της να θεραπεύει και να αποκαθιστά το κατεστραμμένο από διάφορες αιτίες δέρμα. 
Ενυδατώνει το δέρμα και δρα ενάντια στην πρόωρη γήρανση. Έχει αποτελεσματική αντιμυκητική, αντιβιοτική και αντι-φλεγμονώδη δράση. 
Ορισμένα απ' τα συστατικά της, όπως οι πολυσακχαρίτες θεωρούνται απ' τους καλύτερους βιο-διεγερτικούς παράγοντες και παράγοντες ενίσχυσης του ανοσοποιητικού που υπάρχουν στη φύση. Έτσι μπορεί να ενισχύει τόσο τον μεταβολισμό όσο και την άμυνα του οργανισμού γενικά. 
Εξαιτίας των ανοσοποιητικών ιδιοτήτων της, θεωρείται μια μεγάλη ελπίδα στη μάχη κατά του ΑΙDS και πολλές σχετικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη σ' όλον τον κόσμο.
Υπάρχουν όμως ένα πλήθος ασθένειες, τις οποίες η Αλόη Βέρα φημίζεται ότι θεραπεύει: έλκος, μείωση του σακχάρου στους διαβητικούς σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, κολίτιδα, αρθρίτιδα, ψωρίαση.
Για τη "θαυματουργή" δράση του, οι μεγάλοι αρχαίοι πολιτισμοί θαύμαζαν και ευγνωμονούσαν αυτό το νομαδικό φυτό. Εμείς σήμερα, με τη δύναμη που μας δίνει η τεράστια επιστημονική εξέλιξη, οφείλουμε να εμπιστευτούμε την Αλόη Βέρα και ν' αναπτύξουμε τη σχέση μας μαζί της πάνω απ' όλα για το καλό της υγείας μας.

Σημείωση: η συμβουλή του γιατρού σας, όταν ακολουθείτε μια φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια πάθηση, είναι απαραίτητη.

Συστατικά της Αλόης Βέρα
Βιταμίνες
Βιταμίνη Α, Β1, Β2, Β6, Β12, C, Ε, Φυλλικό οξύ


Μέταλλα
Ασβέστιο, Κάλιο, Μαγνήσιο, Νάτριο,
Χαλκός
Σίδηρος, Ψευδάργυρος, Μαγγάνιο


Αμινοξέα
Λυσίνη, Θρεονίνη, Βαλίνη, Μεθιονίνη, Ισολευκίνη, Φαινυλαλανίνη, Θρυπτοφάνη, Αργινίνη, Ασπαραγινικό οξύ, Σερίνη, Γλουταμινικό οξύ, Γλυκίνη, Αλανίνη, Τυροσίνη, Ιστιδίνη, Προλίνη, Υδροξυπρολίνη, Κυστίνη, Λευκίνη


Ένζυμα
Οξειδάση, Καταλάση, Αμυλάση,
Βραδυκινάση, Κελλουλάση, Λιπάση, Αλανινάση, Φωσφατάση, 
Κρεατινική Φωσφοκινάση, Υδρογονάση


Μονό- & Πολυσακχαρίτες
Accemannan, Aραβινόζη, Γαλακτόζη, Γλυκόζη, Μαννόζη, Ραμνόζη, Ξυλόζη, Hexuron οξύ, Γλουκορονικό οξύ, Γαλακτουρονικό οξύ, Κυταρρίνη


Στερόλες
Καμπεστερόλη, Lupeol, Βήτα-Σιτοστερόλη


Επιπλέον
Μηλικό οξύ, Λιγνίνη, Σαπογενίνη, Β-Καροτίνη, Χολίνη


To φυτό 
Με την πρώτη ματιά θυμίζει κάκτο. Στην πραγματικότητα όμως ανήκει στην οικογένεια των κρίνων.
Η Αλόη Βέρα είναι αυτοφυής στην Κούβα, στο Μεξικό (Yucatan) στη Βραζιλία, στην Αφρική και στα Κανάρια νησιά, χώρες με εξαιρετικά ζεστά καλοκαίρια στις οποίες συχνά δεν βρέχει για αρκετούς μήνες. Για να μπορέσει να επιβιώσει το φυτό αναπτύχθηκαν στα φύλλα του μεγάλες αποθήκες υγρασίας. Αυτές ανανεώνονται σε μια περίοδο έως και 5 έτη.
Η παρασκευή
Η Αλόη Βέρα καλλιεργείται σε μεγάλες φάρμες. Η εταιρίαl προμηθεύεται καθαρό τζέλ Αλόης Βέρα από μεγάλες φυτείες σε ΗΠΑ και Μεξικό. 
Η εξαγωγή του τζέλ γίνεται ως εξής: ξεφλουδίζεται η φλούδα του φύλλου και παραμένει το εσωτερικό, του οποίου η σύσταση είναι σαν τζέλ. 
Αυτό στύβεται προσεκτικά και εμφιαλώνεται. Μόνο μ' αυτή τη διαδικασία υπάρχει εγγύηση απόλυτης καθαρότητας. 
Η βασική αρχή είναι: όλα με προσοχή και φροντίδα! Σε κάθε στάδιο της παραγωγής γίνεται έλεγχος για την ποιότητα και την καθαρότητα. 
Από τη σπορά μέχρι τη συγκομιδή. Γιατί μόνο το καθαρό, απόλυτα υψηλής ποιότητας τζέλ αναπτύσσει την εξαιρετική του δράση στον ανθρώπινο οργανισμό.


Το Αloe Vera Gel έχει τη σφρανίδα Πιστοποίησης Ποιότητας του Ινστιτούτου Fresenius, ενός απ' τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα Ινστιτούτα Πιστοποίησης διεθνώς. 
Το Ινστιτούτο Fresenius πιστοποιεί την απόλυτη καθαρότητα και την υψηλή ποιότητα του. 
Tώρα το ΑΙoe Vera Gel κερδίζει άλλη μια διεθνή διάκριση, τη Σφραγίδα του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης IΑSC. 
Πρόκειται για άλλη μια Εγγύηση Αρίστης Ποιότητας και Καθαρότητας. 


Χ ρ ή σ ε ι ς  τ η ς  Α λ ό η ς  Β έ ρ α
(όπως καταγράφονται στη διεθνή ιατρική βιβλιογραφία)
αθλητικές κακώσεις  
αιμορροΐδες
ακμή
αλλεργίες
αναζωογόνηση μαλλιών και δέρματος κεφαλής
αναιμία
αντιμετώπιση συνεπειών από ακτινοβολίες
αρθρίτιδα 
άσθμα               
                                                               

αφυδατωμένο δέρμα
βρογχίτιδα
γηρασμένο δέρμα
δερματικά έλκη
δερματικοί καρκίνοι
διαβήτης
δυσκοιλιότητα
δύσοσμη αναπνοή
δυσπεψία
εγκαύματα
εγκαύματα από τον ήλιο
εκδορές
έκζεμα
έλκος
ενίσχυση ανοσοποιητικού
εξανθήματα 
ερεθισμένα πόδια
έρπης
έρπης ζωστήρ
κακοσμία στόματος
καταπονημένοι μύες
κιρσοί
κνησμός
κολίτιδα
κολπική ξηρότητα
κοψίματα
κρυοπαγήματα
μετά το ξύρισμα
μυκητίαση
μυϊκοί πόνοι
ουλές
ουλίτιδα
πεπτικές διαταραχές
πληγές
πονόδοντος
πονόλαιμος
στίγματα
σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
τσιμπήματα εντόμων
υγιεινή στόματος
φλεγμονές
ψωρίαση
Special Care Aloe Vera Box
Το δικό σας Σετ Περιποίησης "πρώτων βοηθειών"

3 προϊόντα σε μια συσκευασία:
Αλόη Βέρα Συμπύκνωμα, 100 ml
Αλόη Βέρα Κρέμα με Πρόπολη, 100 ml
Αλόη Βέρα Σπρέι Άμεσης Δράσης
σε πρακτική συσκευασία των 150 ml (ειδική συσκευασία που διατίθεται μόνο με το Box)
Συμπεριλαμβάνεται η ενημερωτική Μπροσούρα Αλόη Βέρα
1 τεμ. 

Πως δρα η αλόη στο δέρμα;

  Βοηθά στην απομάκρυνση του κατεστραμμένου δέρματος, με επακόλουθο την αντικατάστασή του με νέα δερματικά κύτταρα. Η πλούσια περιεκτικότητά της σε βιταμίνες, ένζυμα και μεταλλικά στοιχεία είναι ένα από τα πλεονεκτήματά της. Τα ενεργά συστατικά της μεταφέρουν τα θρεπτικά στοιχεία στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος, ενώ τα πολυσακχαρίδια που περιέχει, δημιουργούν πλέγμα, αποτρέποντας με τον τρόπο αυτό, την απώλεια της φυσικής υγρασίας.

      Εμπεριέχει μερικά από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά συστατικά και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι φορτισμένα άτομα ή μόρια ιδιαίτερα επιβλαβή για τα κύτταρα και υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος. Παράλληλα, έρευνες απέδειξαν ότι δρα στα κύτταρα βελτιώνοντας την κατάστασή τους, και ότι προκαλεί επιτάχυνση της παραγωγής κολλαγόνου, περιορίζοντας τις ρυτίδες και βοηθώντας στην αναγέννηση του δέρματος. Η ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση συνδυάζεται με την ιδιότητά της να αυξάνει την ενεργοποίηση του οξυγόνου στο δέρμα, δυναμώνοντας τους ιστούς και προλαμβάνοντας δερματικές βλάβες που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον.

   Παράλληλα, οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία της σύνθεσής της, προλαμβάνουν τη φωτογήρανση, ανακουφίζουν το δέρμα από την έκθεση στον ήλιο και αντιμετωπίζουν με επιτυχία τα εγκαύματα.

    Τέλος, η συστηματική χρήση της αλόης σε δέρμα με ακμή, εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα, αφού όχι μόνο θεραπεύει αλλά και προλαμβάνει το πρόβλημα, καθαρίζοντας αποτελεσματικά τους πόρους του δέρματος. Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος της LR με αλόη είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Περιποιείται, ανακουφίζει και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος.Special Care Spray Emergency

ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ  SPRAY ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ  

Ισχυρός συνδυασμός από Αλόη Βέρα και 12 επιλεγμένα εκχυλίσματα βοτάνων. 
Δρα σαν προστατευτικό φιλμ στην απαιτητική επιδερμίδα.
Ανακουφίζει και δροσίζει.
Απλά ψεκάστε πάνω στην επιδερμίδα.

    
                                     500ml                                                                                        
Σπρέι για άμεση και πολύπλευρη περιποίηση του δέρματος. 
Είναι η πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από ερεθισμούς, καψίματα, κοψίματα, μικροτραύματα, φλεγμονές, τσιμπήματα εντόμων και ελαφρά εγκαύματα. 
Δροσίζει, καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα. 
Περιέχει 83% Αλόη Βέρα και ένα μοναδικό συνδυασμό από 12 εκχυλίσματα φυτών, όπως θυμάρι, χαμομήλι, πικραλίδα, ευκάλυπτος, φασκομηλιά, τζίντζερ, βόραγος, πασιφλόρα. αχίλλεα, καθώς και πρόπολη και καλεντούλα. 
Καταπραΰνει άμεσα την ερεθισμένη και ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα. 
Εντατικοποιεί τη δράση του Συμπυκνώματος Αλόη Βέρα αν ψεκαστεί από πριν στις αντίστοιχες περιοχές του δέρματος.


Special Care Concentrate
Τζελ Αλόη Βέρα από το εσωτερικό του φύλλου στη φυσική του μορφή και σύσταση. Μέγιστη ενυδάτωση και υψηλή συγκέντρωση Αλόης.
Χαρίζει στην επιδερμίδα ελαστικότητα και λάμψη
Ευχάριστη και δροσερή αίσθηση Εφαρμόστε πάνω στην επιδερμίδα
100 ml  Συμπυκνωμένη περιποίηση σώματος με την πιο υψηλή περιεκτικότητα σε Αλόη Βέρα (90%), περιποιείται, ενυδατώνει αναζωογονεί, δροσίζει και καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα. Ιδανικό για χρήση σε τραύματα του δέρματος. Ενδείκνυται για ήπια εγκαύματα (π.χ εγκαύματα από τον ήλιο), για ελαφριές εκδορές, μώλωπες, μετεγχειρητικές τομές, πρηξίματα, μολύνσεις, και είναι επίσης κατάλληλο για εντριβή ή ως υγρή κομπρέσα σε περιπτώσεις εξάρθρωσης. Εξαιρετικό προϊόν για την καταπολέμηση της ακμής και της λιπαρότητας του δέρματος, καθώς και για την εντατική ενυδάτωση του.Special Care κρέμα με Πρόπολη

Απαλή κρέμα.
Συνδυάζει την πρόπολη από τις κηρύθρες των μελισσών με ενυδατική Αλόη Βέρα σε μια πλούσια κρέμα για ξηρές επιδερμίδες που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη από περιποίηση.
Φυσικό εκχύλισμα από κηρύθρες μελισσών Εντατική ενυδάτωση για την επιδερμίδα Απλώνετε την κρέμα κάνοντας απαλό μασάζ.
100 ml 

Η πρόπολη είναι μια ουσία που παρασκευάζουν οι μέλισσες για να απολυμαίνουν τηνκυψέλη τους. Έχει ισχυρή αντι-βακτηριακή δράση. 

Διακρίνεται επίσης για την αντι-μυκητιακή, αντισηπτική, αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση της. 

Ο συνδυασμός Αλόης Βέρα (79% περιεκτικότητα) με πρόπολη μαζί με άλλα πολύτιμα συστατικά, όπως βιταμίνη Ε και Β-καροτίνη, εκχύλισμα από χαμομήλι και από το φυτό στεκούλι, δίνουν μια κρέμα ιδιαίτερα αποτελεσματική στην περιποίηση της απαιτητικής και ξηρής επιδερμίδας. 

Καταπραΰνει, μαλακώνει, ενυδατώνει και περιποιείται το δέρμα. Ιδανική για τη φροντίδα των σκληρών περιοχών της επιδερμίδας, όπου συσσωρεύονται νεκρά κύταρα.


Special Care Thermo Lotion

Απαλή θερμαντική και περιποιητική λοσιόν.
Περιποιείται την επιδερμίδα με φυσικά έλαια.
Έλαια ευκαλύπτου και Wintergruen με ευεργετική θερμαντική δράση
Έλαια από κουκούτσι βερίκοκου, Jojoba, ελιάς και σισαμέλαιου περιποιούνται την επιδερμίδα χαρίζοντας της μεταξένια απαλότητα.
Απλώστε αρκετή ποσότητα κάνοντας μασάζ
100 ml 

Η θερμαντική λοσιόν με 45% Αλόη Βέρα, ενδείκνυται για μασάζ σε καταπονημένους μύες και κλειδώσεις. Ο συνδυασμός της Αλόης Βέρα με επιλεγμένα συστατικά όπως μενθόλη, έλαιο από ευκάλυπτο, έλαιο jojoba, έλαιο από wintergun, έλαιο από κουκούτσι βερίκοκου και σησαμέλαιο, την κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματική σε μυϊκούς πόνους (πλάτη, μέση, αυχένας), φλεγμονές και οιδήματα. Διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος, καταπραΰνει και ανακουφίζει από τον πόνο άμεσα. Η πολύτιμη θερμαντική ιδιότητα της την καθιστά ένα βασικό προϊόν για τους αθλητές, γυμναστές, μασέρ και προπονητές. Λόγω της θερμαντικής της δράσης δεν ενδείκνυται η χρήσης σε περιοχές με φλεβίτιδα ή ευρυαγγείες.


Special Care MSM Body Gel

Απαλό τζελ που απορροφάται άμεσα.
Το συστατικό MSM (Methyl-Sulfonyl-Methan) είναι μια οργανική ένωση θείου που υπάρχει στα κύτταρα του οργανισμού και είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία των αρθρώσεων και των ιστών. 
Με εκχύλισμα φραγκοστάφυλου και ιτιάς είναι ιδανικό για εξωτερική χρήση.
Απλώστε άφθονο τζελ στις καταπονημένες περιοχές και κάντε απαλό μασάζ.

200 ml
Μια κρέμα σε μορφή άοσμου διάφανου τζελ με 60% Τζέλ Αλόης Βέρα. MSM και πολύτιμα φυτικά συστατικά όπως αλλαντοίνη, πρωτεΐνη σιταριού, εκχυλίσματα δενδρολίβανου, φραγκοστάφυλου, τεϊόδεντρου, σιταριού και ιτιάς. 

Χάρη στη σύνθεση του και ιδίως στο συστατικό MSM ( Methyl-sulfonyl-methane) ανακουφίζει από καθημερινούς πόνους στα πόδια , τα χέρια, την πλάτη και τη μέση. Συμβάλει στην ανθεκτικότητα και ευλυγισία των αρθρώσεων και γενικά στη σωστή λειτουργία αρθρώσεων, μυών, οστών και τενόντων. 

Οι αθλητές και τα άτομα που αθλούνται τακτικά το χρησιμοποιούν για να αντιμετωπίζουν κράμπες, θλάσεις, εξαρθρώσεις και κάθε είδους κακώσεις. 

Ο συνδυασμός της Αλόης Βέρα με το MSM κάνει ακόμη πιο εντατική και πολύπλευρη τη δράση του. 

Έρευνες έχουν αποδείξει την αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση του MSM σε παθήσεις όπως ρευματικά, τενοντίτιδα, οστεοαρθρίτιδα, κ.λ.π., αλλά και την προληπτική και αναπλαστική δράση του με συστηματική χρήση.


Aloe Vera Dermaintense          
Η LR παρουσιάζει τη μοναδική καινοτομία της νέας κρέμας Dermaintense: 

Βιταμίνη 12 – ενεργό σύμπλεγμα!

Η Dermaintense είναι ένα από τα προϊόντα ειδικής περιποίησης της σειράς Αλόης. Περιποιείται την ξηρή επιδερμίδα και τα ιδιαίτερα απαιτητικά σημεία του δέρματος. Περιέχει Αλόη Βέρα σε περιεκτικότητα 20%, Έλαιο Οινοθήρας και Εκχύλισμα Οξυάκανθου, φυσικά συστατικά που φημίζονται για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Η Αλόη Βέρα χρησιμοποιείται για τη φροντίδα του δέρματος εδώ και αιώνες! Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα συνδυάζεται με πολύτιμα βότανα και έλαια, ενισχύοντας την ευεργετικές τους δράση, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη περιποίηση.

Η κρέμα με Αλόη έχει τη μοναδική ικανότητα να διεισδύει βαθιά και αποτελεσματικά στα στρώματα του δέρματος, δρώντας έτσι στο εσωτερικό του και όχι μόνο στην επιφάνεια, όπως οι κοινές κρέμες που κυκλοφορούν στην αγορά. 

Ενυδατώνει βαθιά, αναζωογονεί, επουλώνει και προστατεύει. Ενισχύει την παραγωγή ινοβλαστών στους δερματικούς ιστούς, οι οποίοι διεγείρουν το κολλαγόνο, επιταχύνοντας την επούλωση των τραυμάτων. Αυτό την καθιστά αποτελεσματική στα καψίματα και τα κοψίματα του δέρματος.

Η οινοθήρα (νυχτολούλουδο) έχει φαρμακευτική, καλλωπιστική και μελισσοτροφική χρήση, ενώ είναι γνωστό και ως συμπλήρωμα διατροφής, χάρη στο γ-λινολεϊκό οξύ που περιέχει. 

Το έλαιο οινοθήρας έχει εξαιρετικές ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς του δέρματος και είναι ιδανικό για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες.

Ο οξυάκανθος (ή κράταιγος ή μουμουτζελιά) είναι αγκαθωτός θάμνος. 

Σύμφωνα με τον Διοσκουρίδη, οι κοπανισμένες ρίζες του βοτάνου χρησιμοποιούνταν στην εξαγωγή σκλήθρων και αγκίδων από το δέρμα. Τα φύλλα και τα άνθη του χρησιμοποιούνται σε διάφορες περιπτώσεις (διάρροια, βαριά έμμηνη αιμορραγία, καρδιακά προβλήματα, κά) και ως πρώτη βοήθεια για αφαίρεση θραυσμάτων. 

Καθώς το εκχύλισμα οξυάκανθου είναι γνωστό και για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία παθήσεων του δέρματος όπως είναι η ψωρίαση, οι μυκητιασικές λοιμώξεις, τα εκζέματα και η ακμή.

Η Aloe Vera Dermaintense είναι πλούσια σε Βιταμίνη 12. 

Μερικά από τα οφέλη της Βιταμίνης 12, η πρόσληψη της οποίας γίνεται κυρίως από τις τροφές ζωικής προέλευσης, είναι: ενισχύει το νευρικό σύστημα και την εγκεφαλική δραστηριότητα, συντελεί στη σύνθεση πρωτεϊνών και την κατασκευή του γενετικού υλικού. Επίσης, ενισχύει τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης που χαρίζουν δύναμη και ελαστικότητα στο δέρμα, επιβραδύνοντας το ρυθμό της φυσιολογικής γήρανσης και εξουδετερώνοντας έως ένα βαθμό τις αρνητικές συνέπειες από τις κακές συνήθειες του τρόπου ζωής μας.

Το καινοτόμο ενεργό σύμπλεγμα αναζωογονεί την απαιτητική επιδερμίδα, ενισχύει το φυσικό της φράγμα και ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Δρα κατά των ελεύθερων ριζών της επιδερμίδας που προκαλούν ερεθισμούς. Περιποιείται και καταπραΰνει τις κοκκινίλες. Δεν έχει μόνο καλλυντική, μα και φαρμακευτική δράση! 

Τα πολύτιμα συστατικά της κρέμας την καθιστούν τον νέο σας φυσικό σύμμαχο στην καταπολέμηση δερματικών παθήσεων, βοηθώντας σας να αποφύγετε την χρήση κορτιζόνης.

Ενδείκνυται για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, όπως και για το πρόσωπο, το λαιμό, τους αγκώνες και τα γόνατα.Aloe Vera Baby Care


 Μία ολοκληρωμένη σειρά με κατάλληλα σχεδιασμένα προϊόντα που περιποιούνται και καταπραΰνουν την επιδερμίδα του μωρού σας κάθε μέρα, κατά την διάρκεια ή μετά το μπάνιο, κάνοντας την βελούδινη και απαλή. 

Το περιποιητικό τζελ της Αλόης Βέρα σε συνδυασμό με εξαιρετικά υψηλής ποιότητας περιποιητικά συστατικά και ελεγμένα έλαια προσφέρουν στο τρυφερό δερματάκι του μωρού σας απόλυτη προστασία από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις. 

Όλα τα προϊόντα είναι υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα. 

Η σειρά περιλαμβάνει: Αφρόλουτρο, Κρέμα Καθαρισμού, Σαμπουάν, Λοσιόν Περιποίησης, Κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας 6, Κρέμα Προστασίας από ερεθισμούς.Aloe Vera Face Care 

Face Care Σετ περιποίησης προσώπου


Aloe Vera Day Cream - κρέμα ημέρας


Απαλή κρέμα ημέρας με 50% αλόη βέρα τζελ και βιολογικό εκχύλισμα ακτινίδιου, για κάθε τύπο επιδερμίδας. 

Περιέχει πολύτιμα ενυδατικά και προστατευτικά συστατικά, τα οποία τροφοδοτούν ιδανικά την επιδερμίδα ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες. 

Ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα για δροσερή αίσθηση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βιταμίνη Ε και Β5 περιποιούνται και διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος. 

Χρήση: Κάθε πρωί, μετά το γαλάκτωμα καθαρισμού και τη λοσιόν, απλώστε στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.  Aloe Vera  Night cream - κρέμα νυκτός 


Απαλή, πλούσια κρέμα νυκτός με 50% αλόη βέρα τζελ, βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και λάδι ελιάς, για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ενεργοποιεί την επιδερμίδα. 

Περιέχει βιταμίνη C και E. Τα συμπυκνωμένα αναζωογονητικά συστατικά της Αλόης Βέρα υποστηρίζουν ενεργά την ανάπλαση της επιδερμίδας, ενώ εσείς κοιμόσαστε. 

Με αυτόν τον τρόπο, η επιδερμίδα διατηρεί τη φυσική της ισορροπία με μια ορατή, αναζωογονητική λάμψη και απαλότητα. 

Χρήση: Το βράδυ μετά το γαλάκτωμα και τη λοσιόν, απλώνετε σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.Aloe Vera Eye cream - κρέμα ματιών


Η κρέμα ματιών με εκχύλισμα μανόλιας και Haloxyl® αφαιρεί τα σημάδια κόπωσης, όπως οιδήματα και μαύρους κύκλους. 

Η εντατική ενυδάτωση γύρω από την περιοχή των ματιών  φροντίζει για τη διατήρηση της ελαστικότητας, κάνοντας την επιδερμίδα πιο ανθεκτική, ενώ προλαμβάνει τον σχηματισμό ρυτίδων. 

Χρήση: Ταμπονάρετε πρωί και βράδυ με απαλές κινήσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια.Aloe Vera moisturizing foam mask -  μάσκα ενυδάτωσης


Ενυδατική μάσκα σε μορφή αφρού, με 50% Τζελ Αλόη Βέρα, πολύτιμα έλαια από σπόρους ρυζιού, πρωτεΐνες σιταριού, αλλαντοΐνη και βιολογικό εκχύλισμα ελιάς. Εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας σε Αλόη Βέρα, σε συνδυασμό με πολύτιμα συστατικά, αναζωογονεί και ανακουφίζει όλους τους τύπους δέρματος. Αποτελεί ολοκληρωμένη περιποίηση μετά το peeling. Ενδείκνυται για το ντεκολτέ.

Χρήση: 1 ή 2 φορές την εβδομάδα (ή και περισσότερο ανάλογα με τις ανάγκες), μετά το γαλάκτωμα, απλώνετε στο πρόσωπο (αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια). Αφήνετε να απορροφηθεί για περίπου 10-15 λεπτά. Κάνετε μασάζ με την περίσσια ποσότητα της μάσκας ή αφαιρέστε με βαμβάκι χρησιμοποιώντας λοσιόν ή νερό. Στο τέλος, χρησιμοποιείστε κανονικά την κρέμα ημέρας ή νυκτός αντίστοιχα.

Aloe Vera Moisturizing Lip Care - Ενυδατική φροντίδα χειλιών

Περιποιητικό στικ με 40% τζελ Αλόη Βέρα σε συνδυασμό με jojoba και άλλα μαλακτικά συστατικά χαρίζει ενυδάτωση και περιποιείται τα χείλη. Με φίλτρο UV. 

Προστατεύει, ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη σας. Δεν θα πρέπει να λείπει από καμία τσαντα.

Χρήση: Χρησιμοποιείται καθημερινά, όσο συχνά θέλετε.Aloe Vera Cleansing Set - Σετ Καθαρισμού
Λοσίον Προσώπου · 200 ml
Γαλάκτωμα Καθαρισμού · 200 ml    
               
Μαντηλάκια Καθαρισμού · 25 τεμ.
Peeling Προσώπου · 75 ml

Καθαρισμός & Περιποίηση Προσώπου - Για νεανική επιδερμίδα που ακτινοβολεί!

Η ολοκληρωμένη Σειρά Προσώπου Αλόης Βέρα (Κρέμα Ημέρας, Κρέμα Νυκτός, Κρέμα Ματιών, Γαλάκτωμα Καθαρισμού, Λοσιόν προσώπου, Lip care, Μάσκα Ενυδάτωσης, Υγρά Μαντηλάκια Καθαρισμού, peeling προσώπου),  είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και υποστηρίζει τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας. Με αυθεντικό Αλόη Βέρα Τζέλ και μια σειρά από βιο-ενεργά φυτικά συστατικά, προστατεύει από τις βλαβερές περιβαλλοντικές επιδράσεις. Περιποιείται εντατικά το δέρμα και προσφέρει άμεση ενυδάτωση και μια λαμπερή και υγιή όψη. 

Αλόη Βέρα τονωτική λοσιόν

Απαλή λοσιόν προσώπου χωρίς αλκοόλ, με 50% Αλόη Βέρα τζελ και βιολογικό εκχύλισμα γιασεμιού, για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ενυδατώνει την επιδερμίδα και απομακρύνει τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ. Χαλαρώνει, ενυδατώνει και δροσίζει ιδανικά την επιδερμίδα. Προετοιμάζει την επιδερμίδα για τη χρήση των υπολοίπων προϊόντων Αλόης Βέρα που ακολουθούν. Χρήση: Τοποθετήστε την επιθυμητή ποσότητα σε ένα βαμβάκι και ταμπονάρετε ελαφρά το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Χρησιμοποιείστε το πρωί και βράδυ μετά το γαλάκτωμα καθαρισμού εξαιρώντας την περιοχή των ματιών.


Αλόη Βέρα γαλάκτωμα καθαρισμού

Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού, με 50% Αλόη Βέρα τζελ και βιολογικό εκχύλισμα γιασεμιού, για κάθε τύπο επιδερμίδας. Καθαρίζει ιδιαίτερα απαλά την επιδερμίδα και την προστατεύει από την αφυδάτωση. 

Χρήση: Απλώστε το καθημερινά σε υγρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ εξαιρώντας την περιοχή των ματιών. Ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νερό.


Αλόη Βέρα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού

Δροσιστικά, υγρά μαντηλάκια για τον καθημερινό καθαρισμό του δέρματος. Με  Αλόη Βέρα και ενυδατικά συστατικά, καθαρίζουν απαλά το δέρμα και χαρίζουν ενυδάτωση και φρεσκάδα με μια κίνηση. Χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του προσώπου, των χεριών, αλλά και όλου του σώματος. 

Χρήση: Καθαρίστε απαλά το δέρμα με κυκλικές κινήσεις. Αφαιρέστε ένα μαντηλάκι από τη συσκευασία. Μετά τη χρήση είναι σημαντικό να κλείνετε την συσκευασία καλά. Ιδανικά για τα ταξίδια, αλλά και απαραίτητα για κάθε γυναικεία τσάντα.


Αλόη Βέρα Peeling προσώπου

Απαλό peeling με 50% Αλόη Βέρα Τζελ, βιολογικό εκχύλισμα από μπαμπού και κόκκους απολέπισης μπαμπού για όλους τους τύπους δέρματος. Καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα. 
Χρήση: Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, 1-2 φορές την εβδομάδα μετά τον καθαρισμό και τη λοσιόν, απλώνετε με κυκλικές κινήσεις σε υγρό δέρμα (αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια) και κάνετε απαλό μασάζ. Έπειτα ξεπλένετε με άφθονο νερό, βάζετε πάλι λοσιόν και τελειώνετε με την ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιείτε.