CERTIFICATIONS & Ιατρικές γνώμες


Από την ίδρυση της LR-International το 1985 όλα τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία.
Για ευνόητους λόγους η σφραγίδα "Made in Germany" είναι το συνώνυμο της υψηλότερης ποιότητας και της αξιοπιστίας παγκοσμίως!
Από την αρχή συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με αναγνωρισμένα Ινστιτούτα.
Επενδύουμε σε Ποιότητα, Καινοτομία και Έρευνα και πάντα με την αξιόπιστη σφραγίδα «Made in Germany». Συνεχίζονται οι τακτικοί έλεγχοι τόσο από τους τοπικούς αρμόδιους φορείς όσο και από ανεξάρτητα Ινστιτούτα όπως το Fresenius,το IASC, και το Dermatest, ώστε να τηρούμε την υπόσχεσή μας για τη διατήρηση της Υψηλής Ποιότητας.
Πέραν τούτου η LR αποτελεί, μεταξύ άλλων ένα από τα μέλη των βιομηχανικών οργανισμών BDIH, IKW και VKE.
Η LR θα συνεχίσει να προσφέρει προσιτή και ποιοτική πολυτέλεια Υγείας και Ομορφιάς
«Made in Germany» και τα επόμενα 25 χρόνια.


THE INSTITUT FRESENIUS QUALITY SEAL
Το Ινστιτούτο Fresenius είναι ένα από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά ιδρύματα παροχής εργαστηριακών αναλύσεων. Στην εμβέλεια ανάλυσής του, εντάσσονται περισσότερες από 150 πιστοποιήσεις, διαπιστεύσεις και εγκρίσεις, ενώ τα 155 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της επιστημονικής ανάλυσης, εγγυώνται την αξιοπιστία του ως οργανισμό.
    Όλη η χρόνια συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία των ερευνητών του Fresenius, δικαιολογεί την εξαιρετική φήμη που έχει στη Γερμανία, αλλά και παγκοσμίως, στο χώρο των κατασκευαστών, του λιανικού εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών και των τελικών καταναλωτών.
      Η ενασχόληση της επιστημονικής ομάδας του Fresenius με την έρευνα, δεν έγκειται μόνο στην παροχή εργαστηριακών αναλύσεων. Το κορυφαίο γερμανικό Ινστιτούτο, με την ποιότητα που το διακρίνει σε επίπεδο ανάλυσης, προσφέρει ουσιαστικές λύσεις και συμβουλές για προβλήματα που παρουσιάζονται σε τομείς, όπως η ανάπτυξη, η παρασκευή και η επεξεργασία προϊόντων. Πολλά από τα καταναλωτικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας, φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας του Ινστιτούτου Fresenius.
  Ενσωματώνοντας τη συγκεκριμένη σφραγίδα στα καταναλωτικά αγαθά, οι κατασκευαστές επιδεικνύουν την ύψιστη ποιότητα και ασφάλεια που διακρίνει τα προϊόντα τους.

Dermatest (Medical Research Company)

       Η εταιρία Dermatest ιδρύθηκε το 1978 στο Münster της Γερμανίας, από τον Dr. Werner Voss, εξειδικευμένο δερματολόγο, αλλεργιολόγο και αφροδισιολόγο, ο οποίος και διευθύνει την εταιρεία έκτοτε.

   Το επίκεντρο της Dermatest είναι η ανάπτυξη πιστοποιημένων ιατρικών και δερματολογικών μεθόδων, σε σχέση με διεθνώς αναγνωρισμένες και εφαρμοσμένες μεθόδους αλλεργιολογίας. Η καθημερινή ενασχόληση και τριβή με τις νέες μεθόδους δερματολογίας, συνεπάγεται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στον τομέα των ερευνών γύρω από τα καλλυντικά. Για περισσότερα από 25 χρόνια, η Dermatest διενεργεί κλινικές δοκιμές σε καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα. Για την ακρίβεια, χρησιμοποιεί μία μεγάλη ποικιλία δοκιμών, ώστε να καθορίζει την αντοχή των προϊόντων και να ελέγχει την αποτελεσματικότητα των συστατικών των καλλυντικών.

     Παράλληλα, συνεργάζεται στενά με πολλούς ειδικευμένους ιατρούς. Για παράδειγμα, όσον αφορά τις δοκιμές του make-up ματιών, απευθύνεται σε οφθαλμολόγους, ενώ σχετικά με τις λευκαντικές αλοιφές δοντιών έχει στενή συνεργασία με οδοντίατρους.

     Επιπρόσθετα, η Dermatest εκτός του συνόλου των κλινικών δοκιμών, ασχολείται με παρουσιάσεις σχετικά με δερματολογικά θέματα, παρέχει μία πλήρη βιβλιογραφία των ερευνών της και τέλος εγγυάται τις αξιολογήσεις ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

TÜV

 

Η LR Health & Beauty Systems είναι μια από τις μεγαλύτερες Γερμανικές επιχειρήσεις άμεσης προώθησης στον τομέα καλλυντικών προϊόντων. Αντιπροσωπεύεται σε 30 χώρες και με τους 300.000 ανεξάρτητους συνεργάτες της θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στον τομέα αυτό παγκοσμίως. Η επιχείρηση δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των Στελεχών της που πραγματοποιούνται μέσα από μια ιδιαίτερα προσεγμένη σεμιναριακή δομή.

Η LR φέρει το πιστοποιητικό του TÜV σύμφωνα με το ISO 9001.


Ποιότητα . Αξιοπιστία. Συνεργασία. Ευθύνη

Η TÜV HELLAS, είναι Οργανισμός Επιθεώρησης – Πιστοποίησης και μέλος του Γερμανικού TÜV NORD Group. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1987 και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους Οργανισμούς Επιθεώρησης και Πιστοποίησης στη χώρα μας. Συγχρόνως έχει την ευθύνη συντονισμού των εταιρειών του TÜV NORD, σε Ιταλία, Τουρκία, Βαλκάνια, Ανατολική Μεσόγειο και Βόρεια Αφρική.
Παρέχει υπηρεσίες σε ολόκληρο το φάσμα των ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς Επιθεώρησης και Πιστοποίησης Προϊόντων, Εξοπλισμού, Κατασκευών – Εγκαταστάσεων και Συστημάτων, έχοντας ως γνώμονα την ανάγκη προσαρμογής των Επιχειρήσεων στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, τη Διαχείριση Ποιότητας, Λειτουργικότητας των Εγκαταστάσεων και την Ασφάλεια του Προσωπικού συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας τους. Με κατάλληλα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, καθώς και συνεργασίες στρατηγικής σημασίας, παρέχει υπηρεσίες, καλύπτοντας τις πιστοποιήσεις της με έγκριτες και αναγνωρίσιμες Διαπιστεύσεις. Η TÜV HELLAS είναι Διαπιστευμένη από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) και μπορεί να προσφέρει ως μέλος του TÜV NORD Group υπηρεσίες Διαπιστεμένες από Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς Διαπίστευσης (DAR, TGA, BELAC).

IASC - Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο για την Αλόη Βέρα

Το International Aloe Science Council (Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο Αλόης)  είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που σχετίζεται με τη βιομηχανία παραγωγής Αλόης Βέρα παγκοσμίως. Μέλη του συγκεκριμένου οργανισμού είναι επιστήμονες και ερευνητές, εταιρείες μάρκετινγκ, εταιρείες προώθησης, προμηθευτές προϊόντων αλόης και πολλοί άλλοι. Το κοινό μεταξύ όλων αυτών, είναι το ενδιαφέρον τους για την προώθηση της αλόης και τη χρήση της σε όλα τα προϊόντα περιποίησης.
Το συγκεκριμένο συμβούλιο ενεργεί ως πηγή πληροφοριών για την έρευνα, την ανάπτυξη και την προώθηση της αλόης και των προϊόντων της. Τα μέλη της, έχουν άμεση πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα πληροφοριών και παράλληλα, απολαμβάνουν την υποστήριξη, τις συμβουλές και τις πιστοποιήσεις του οργανισμού.
      Ιδρύθηκε το 1980 με σκοπό την εφαρμογή ενός ενιαίου φορέα πιστοποίησης όσον αφορά την αλόη και τα προϊόντα στα οποία εμπεριέχεται. Βασισμένο σε μία λεπτομερή διαδικασία πολλών εξειδικευμένων τεστ, το Διεθνές Συμβούλιο δημιούργησε ένα πρόγραμμα πιστοποίησης, το οποίο αφορά όσους παράγουν, αναπτύσσουν και προμηθεύουν αλόη. Τα προϊόντα που περνούν επιτυχώς τα συγκεκριμένα τεστ, φέρουν την εξουσιοδοτημένη σφραγίδα πιστοποίησης του IASC. Σκοπός του Επιστημονικού Συμβουλίου ήταν η δημιουργία μίας πιστοποίησης που θα επιτρέπει σε όσους σχετίζονται με την αλόη να έχουν εγγυημένα προϊόντα, με τη σφραγίδα του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου Αλόης.
     Το IASC με τη σφραγίδα του στα προϊόντα της LR Health & Beauty Systems εγγυάται τα εξής:
1. Πιστοποιείται η αναγραφόμενη ποσότητα αλόης, που περιέχεται στα προϊόντα της LR.
2. Πιστοποιείται ότι η ποιότητα της αλόης που περιέχεται στα προϊόντα της LR, πληρεί τα υψηλά κριτήρια του IASC.
3. Επιβεβαιώνεται ότι η αλόη που χρησιμοποιείται στα προϊόντα της LR, προέρχεται από ελεγμένη και πιστοποιημένη πηγή.

 

VKE (Σύλλογος Κοσμετολογίας)

Νέα Αναγνώριση για την Εταιρεία μας - Η LR Mέλος του Συλλόγου Κοσμετολογίας VKE

   Με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα “Made in Germany” θέσαμε μοναδικά πρότυπα ποιότητας στη βιομηχανική παραγωγή μας. Μια επιπλέον σπουδαία αναγνώριση ήρθε πρόσφατα να προστεθεί στις πολυάριθμες πιστοποιήσεις της εταιρίας μας από ανεξάρτητα ινστιτούτα. Το άμεσο αποτέλεσμα ήταν να είμαστε πλέον επίσημο μέλος του Συλλόγου Κοσμετολογίας VKE (Verband der Vertriebsfirmen Kosmetischer Erzeugnisse).

    Η ιδιότητα μέλους της VKE αποτελεί μια μεγάλη τιμή για κάθε επιχείρηση. Η ιδιότητα αυτή παρέχεται μόνο σε εταιρίες που πληρούν αξιόπιστα συγκεκριμένες προϋποθέσεις για χρόνια, όπως για παράδειγμα τη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών με σεβασμό στην ποιότητα, την ενημέρωση και την προώθηση. Φημισμένα ονόματα που συγκαταλέγονται στα περισσότερα από τα 40 μέλη του Συλλόγου είναι: Chanel, Dior, Estee Lauder, Coty και Shiseido, ενώ τώρα πια και η LR.
     Η ένταξη της LR αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη τιμή: Για περισσότερα από 10 χρόνια ο Σύλλογος δεν είχε ως μέλη του εταιρείες δικτυακού μάρκετινγκ. Η εταιρία μας ήταν αυτή που «έλυσε τα μάγια» και που έλαβε πρώτη την ιδιότητα μέλους.
  «Προσδοκούμε από την LR Health & Beauty Systems, ως διεθνή παρασκευάστρια εταιρεία καλλυντικών με συνεχή άνοδο στην αγορά, να προωθήσει σημαντικά το έργο μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του VKE, Martin Ruppmann. «Η LR μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά χάρη στη σταθερότητα, τις καινοτομίες και τον διαδραστικό χαρακτήρα της σχέσης με τους πελάτες της.»

Ο Chief Operating Officer της LR, Tilo Ploger, πρόσθεσε:

    «Η LR είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που συμμετέχει στην ευρωπαϊκή αγορά, εκπροσωπείται σε 30 περίπου χώρες και είναι η ηγετική Γερμανική επιχείρηση στο χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ. Κατά συνέπεια, είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε υπευθυνότητα, να εκπροσωπήσουμε και να ενδυναμώσουμε τα συμφέροντα της βιομηχανίας».
   Αξίζει να αναφερθεί ότι σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κοσμετολογίας VKE, η Fragrance Foundation Germany προσφέρει το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο “DUFTSTARS”, που απονέμεται σε διάφορες κατηγορίες αρωμάτων μια φορά το χρόνο.